fbpx

MACBOOK PRO 13” – ПРВ ПОГЛЕД – ВИДЕО (THE VERGE)

17.1.2021

Новата, редизајнирана и сега феноменална тастатура и 10-тата генерација на Intel i5 процесор се меѓу највоочливите унапредувања на новиот адут.

Без да должиме многу, погледнете го првиот преглед кој го направи реномираниот The Verge.

Биди дел од Telegram каналот на SMART и добивај дневна доза интересни содржини директно на твојот телефон!

ПРЕТХОДНА СОДРЖИНАЗОКИ ПОКИ НА МТВ & YOUTUBE
СЛЕДНА СОДРЖИНАЦРНИОТ КАДИЛАК НА МИЈАЛЧЕ

СЛИЧНИ СТОРИИ