fbpx

ИЗБОР

SKOPJE SECRET SPOTS PART 1 – БЛАГОЈА ВАРОШАНЕЦ

Благоја Варошанец е историчар на уметност и во моментов работи како куратор и Виш кустос во Музејот на современа уметност во Скопје.

5 САЈТОВИ ЗА ОНЛАЈН КУРСЕВИ

Ограничувањето на движењето и полициските часови ни овозможуваат многу повеќе слободно време за активности кои можеби не сме ги планирале претходно. Интересен...

ТОП 10 ФИЛМОВИ – АЛ ПАЧИНО

Правењето листа од Топ 10 филмови со Ал Пачино не е случајно. Го правиме тоа во чест на 80-тиот роденден на еден...

6 БЕЗБЕДНИ АЛТЕРНАТИВИ НА ZOOM

Откако најголем дел од планетата се адаптираше на состојбата на пандемија, апликацијата ZOOM „истрча“ во прв план да ги задоволи потребите на...

ТОП 3 iOS АПЛИКАЦИИ

Анализирајќи ја посетеноста на SMART, постои голема веројатност дека овој текст го читате од вашиот iPhone или iPad. Затоа, решивме да ви...