fbpx
ПОЧЕТНА СОВЕТИ

СОВЕТИ

ЛЕКЦИИ ПО МАРКЕТИНГ ОД LEGO

LEGO е без сомнение меѓу најсилните брендови на планетата. Заразните лего коцки се изум на Ole Kirk Christiansen уште од 1932 година...

РАБОТА ОД ДОМА – РЕДОВНИ ГРЕШКИ!

Голем дел од населението (и кај нас, но и низ целиот свет) поради пандемијата ги напушти своите редовни работни места и продолжи...

ПРЕСТАНИ ДА КРИТИКУВАШ. ДЕНЕС!

Сигурни сме дека секојдневно се соочуваш барем со мала доза на стрес, анксиозност и грижи кои индиректно, но силно, влијаат на твојата...

КАКО ДА ГО ЗАПОЧНЕШ ДЕНОТ НА ВИСТИНСКИ НАЧИН?

Да се разбудиш наутро полн со енергија и ентузијазам некогаш знае да биде тешка задача. Но, ако следиш неколку едноставни правила, ова...

GEOBOARD – СЕНЗОРНА ИГРАЧКА ЗА ЗДРАВ РАЗВОЈ НА ВАШИТЕ ДЕЦА

Ако Вашите деца се на возраст од 2 до 8 годинки и сакате да им овозможите автентична, корисна и интерактивна игра, ова...