fbpx
ПОЧЕТНА КНИГА

КНИГА

ГЕНЕРАЛОТ ВО СВОЈОТ ЛАВИРИНТ

Оригинален наслов на книгата : El general en su laberinto Најполитичкиот роман на Маркес ја раскажува трагичната приказна на генералот Симон...