fbpx
ПОЧЕТНА ИНТЕРВЈУ

ИНТЕРВЈУ

ИНТЕРВЈУ: КИРЕ СИНАДИНОВСКИ – ДИРЕКТОР НА СКОПСКИОТ МАРАТОН

Доколку не ни се случеше глобалната пандемија, овој период во центарот на вниманието ќе беше Скопскиот Маратон. Како и сите останати настани,...

ВЕЛО УЧИЛИШТА – РЕВОЛУЦИЈА ВО НАШИОТ ОБРАЗОВЕН СИСТЕМ

„На хартија“, сите се залагаме за подобрување на образовиот систем и создавање на услови за квалитетен развој на најмладите генерации. Сепак, бројот...

ОДГОВОРИ И СОВЕТИ: ПОВРЗАНОСТА НА ХРАНАТА СО COVID-19 – БОДАН ЃОРГОВСКИ

За време на глобалната пандемија, сите бараме начин да се заштитиме...