ЗА НАС

SMART.NET.MK е идеја да се создаде онлајн простор на кој ќе се споделуваат пред сé позитивни и квалитетни содржини. Слоганот ПРОЧИТАЈ НЕШТО ПАМЕТНО е нешто кое нашите автори секогаш го имаат на ум во процесот на подготвување на содржини.

Целта на SMART.NET.MK е секој кој ќе го посети да почувствува дека времето кое го потрошил не било залудно.

Насоката во која сакаме да се движиме во моментот кога го лансиравме ни беше јасна, но патот планираме да го одиме заедно со нашите читатели. Затоа, секогаш сме отворени за критика, сугестија и нови, свежи идеи кои ќе допринесат овој онлајн простор да биде уште поинтересен.

Секој од Вас е добредојден да не контактира на admin@smart.net.mk и да го сподели своето искуство или даде свој предлог за насоката во која сметате дека треба да се движиме.

Бидете позитивни. Прочитајте нешто паметно.

Тимот на SMART.NET.MK