fbpx

СИТЕ ПРАШАЊА ЗА COVID-19 ОДГОВОРЕНИ НА ЕДНО МЕСТО

17.1.2021

Со глобалната пандемија, се шири и епидемија на лажни вести, непроверени информации, измислени сведоштва и секакви трули информации со цел создавање на бомбастични наслови, генерирање на кликови или едноставно ширење паника или креирање јавно мислење по мерка на тој кој ги создава.

Затоа, корисно е да „скокнеме“ до еден од најреномираните светски медиуми, TIME MAGAZINE, каде во еден дел од нивното онлајн издание можете во секој момент да ги пронајдете апсолутно сите ТОЧНИ и НАУЧНО ПРОВЕРЕНИ одговори на вашите прашања за COVID-19.

Клик ТУКА и додадете го овој линк во bookmarks бидејќи се ажурира соодветно со сите нови сознанија.

Биди дел од Telegram каналот на SMART и добивај дневна доза интересни содржини директно на твојот телефон!

СЛИЧНИ СТОРИИ