fbpx

НОВИ ТРЕЈЛЕРИ ОД NETFLIX И HBO

06.5.2021

Стриминг платформите не мируваат и најавуваат уште многу интересни остварувања во периодот кој следува. Имајќи предвид дека бројот на нивни претплатници драстично се зголеми од почетокот на глобалната пандемија, јасно е дека и публиката е гладна за нови филмски остварувања. Ова се насловите кои можеме да ги очекуваме во периодот кој следува:

SPACE FORCE – Official Teaser (Netflix)
BECOMING – Official Trailer (Netflix)
I’LL BE GONE IN THE DARK – Official Trailer (HBO)
HAVE A GOOD TRIP – Official Trailer (Netflix)

Биди дел од Telegram каналот на SMART и добивај дневна доза интересни содржини директно на твојот телефон!

СЛИЧНИ СТОРИИ